Hoeveel overvloed laat JIJ toe in je leven?

Alles draait (letterlijk) om de energie die je uitstraalt. Dat weet je vast. En onze gedachten bepalen de kwaliteit van die energie. Alleen maar logisch dus om aan de slag te gaan met je diepste (vaak onbewuste) gedachten om hetgeen je aantrekt in je leven te veranderen.

ZO OOK MET DE HOEVEELHEID GELD IN JE LEVEN.

Oeps.. geld… Bij dat woord alleen al voel ik mensen ineenkrimpen.

Geld, JA : geld !

Hoeveel beperkende overtuigingen (= steeds herhaalde gedachten) dragen we hier wel niet over mee !! En misschien wel net WIJ, liefde- en spiritueel bewuste mensen !

Heb jij negatief geladen deeltjes in jouw geldbewustzijn ? Dat kan je erg makkelijk achterhalen hoor.

Vraag jezelf eens af: “Hoe gerust ben ik dat ik altijd genoeg geld zal hebben ?”

En dan bedoel ik niet gewoon “net genoeg geld om te overleven”. Oh néé ! Jij, als bewuste schepper van je eigen belevingswereld hebt écht grootsere plannen voor jezelf dan alleen maar overleven !! Toch ??

Diep vanbinnen wéét je dat je hier bent, op deze planeet, om te GENIETEN, om jouw LEVENSVREUGDE te uiten en vorm te geven, om ALLES te kunnen doen waar je altijd van gedroomd hebt.

En alles dat je daarvoor nodig hebt (en dit kan geld zijn) hoort spontaan in je leven te verschijnen. Tenzij jij weerstanden hebt ingebouwd in jezelf natuurlijk. Dan is jouw natuurlijke geldstroom ergens onderbroken.

De gekste dingen (gedachten) kunnen hiervan de oorzaak zijn. En de allergekste en meest populaire beperkende gedachte (jaja !) op het gebied van geld is : geld hebben is niet spiritueel.

Spreek die zin maar eens luidop uit en kijk/voel hoe je lichaam/gevoel reageren hierop. Blijkt dit één van jouw belemmerende overtuigingen ?

Wat denk je dan van deze : Geld = Liefde !

Nu heb ik jou misschien wel helemààl op je paard gezet. LOL

Awel, ik daag jou uit… Geef mij 1 reden waarom deze stelling NIET zou kloppen. Een reden die NIET voortspruit uit een beperkende gedachte.

Jaja, je merkt het. Dit is mijn passie. Hier gaat mijn zielenvuurtje van oplaaien: om JOU bewust te maken van de beperkende (sociaal vaak ingebakken en algemeen aanvaarde) overtuigingen die jou beletten het leven van je dromen te leiden. Want… het Universum waarin we leven is WERKELIJK OVERVLOEDIG. En jij bent in het leven gekomen om van deze overvloed te genieten en vanuit deze overvloed te creëren!!

NU is de tijd waarin steeds meer en meer mensen zich van deze waarheid bewust worden en erin durven te gaan staan. Ook jij kan daarvoor kiezen.

Want…. rijk zijn is niets meer dan een KEUZE. Echt waar.

Het enige dat je hoeft te doen is jouw huidige relatie met geld te helen.

Dat kan door alle geblokkeerde energie die jij in je lichaam met je meedraagt rond het thema geld terug in stroming te brengen.

En nu heb jij geluk! Want ik heb een uniek coachingtraject samengesteld precies om dit te doen, samen met jou en anderen die hun overvloed wensen te zien groeien.

Dit traject gaat op 10 mei voor de eerste maal van start. Voel je het kriebelen? Zeker meedoen! In dit traject geef ik nóg meer dan in mijn vorige trajecten. Resultaat gegarandeerd. Het wordt dit keer een 10-daagse intensive(!) Voor meer info en inschrijven klik HIER. Als je inschrijft voor 25/4 krijg je bovendien 6 gratis SBF groepshelingen cadeau!!

Geld (ontdaan van alle negatieve connotaties) is simpelweg ENERGIE. Net zoals Liefde dat is. En net zoals je kan leren om liefde te laten stromen in je relaties, zo kan je ook jouw relatie met geld helen!! 

Wens je alle negatieve vibes die jij (zonder het te beseffen) aan geld bent gaan kleven op te heffen? Wens jij je eigen WAARDE terug te ervaren?

Dan is dit traject niet voor niets op jouw pad gekomen! Dan lees jij deze blog niet zomaar toevallig.

Héérlijk toch hè, hoe het universum werkt!

Hopelijk tot binnenkort, voor de intensive 🙂 We are sooo going to ROCK this!!!!!

Hartegroetjes,

Veerle

 

Advertenties

Graag jouw mening hierover

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s