Over mezelf

Hoi, ik ben Veerle, coach en begeleider op gebied van persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Na een universitaire opleiding in de romaanse talen en een succesvolle carrière in de commerciële sector besloot ik mijn grootste passie te volgen: mensen helpen het beste uit zichzelf te halen !

Ik volgde jarenlang verschillende opleidingen gericht op het leren omgaan met emoties, het jezelf bevrijden van angsten / belemmerende denkbeelden en het creëren van meer overvloed en welzijn in je leven.

Maar het belangrijkste is dat ik geloof in mensen. Ik geloof in jou. Ik geloof in mij. Ik geloof dat we allemaal de kracht hebben om onze dromen waar te maken. We moeten ons alleen het HOE hiervan herinneren.

Uitgebreide info over de manier waarop ik tewerk ga als coach vind je op mijn webiste: http://www.natuurlijkwelzijn.be. Je kan daar ook (zeer binnenkort) een gratis exemplaar downloaden van het door mezelf gecreëerde “Stappenplan naar de manifestatie van jouw hartenwens”.

Hier, in mijn blogspot echter, vind je teksten die jou stukjes van mijn eigen transformatie- en bewustwordingsproces laten zien. Dit kunnen teksten zijn ontstaan nav een AHAA-moment bij mezelf, gedichten vanuit éénheidsbeleving of EFT-setups die mij persoonlijk erg goed geholpen hebben bij het doorbreken van bepaalde belemmerende denkpatronen tijdens de creatie van een hartenwens.

Ik wens je veel leesplezier.

Liefss,

Veerle

Advertenties

Graag jouw mening hierover

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s